CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolu ‘nun tiyatrocu gençleri hazırladıkları “Hacivat ile Karagöz” perde gösterisi ve “Tuzsuzun Şekerli Oğlu” adlı tiyatro oyununu Can Özel Eğitim Okulu’nun engelli öğrencileri için oynadı. Çocuklarla birlikte gülüp eğlendi.
Gençlik Kolları başkanı Mustafa Evsen “Engelli kardeşlerimizin etkinliklerine katılıp çalışmalarını izledik. Onlarla birlikte çok güzel vakit geçirdik. Onları sevdiğimizi, unutmadığımızı ve çok değerli olduklarını bir kez daha onlara hatırlatmak istedik. Sağlıklı insanlar olarak hepimizin aslında birer engelli adayı olduğumuzun da bilinciyle sadece Dünya Engelliler Gününde değil CHP Gençliği olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olacağız” dedi.
|
Bu yıl dernekler, belediyeler, esnaflar, neredeyse tüm sivil toplum kuruluşları her yerde her sokakta güzel geleneğimiz olan 'aşure' dağıtıyorlar. Etkinlik sıkıntısı yaşayan kurumlar için Aşure kurtarıcı oldu. En son Karşıyaka Belediyesi Mustafa Kemal Mahallesi Kadın Danışma üyeleri aşure kaynatıp, halka dağıttı. Muharrem Ayı nedeniyle gerçekleştirilen aşure etkinliği tam bir gönüllü dayanışma içinde gerçekleştirildi. Kadın Danışma Merkezi’ne gelip etkinliklere katılan bayanlar kendi içlerinde görev bölümü yapıp hazırlıklar yaptı. Sabah erken saatlerde kazanlar kurulup aşure karılmaya başlandı. |
05.12.2012 |
04.12.2012 |
Karşıyaka Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Tarık Dursun K. Hikaye Ödülü” yarışmasında dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenin onur konuğu ise, yarışmaya adını veren, Türk Edebiyatı’nın usta kalemi 82 yaşındaki Tarık Dursun K. oldu.
Törende Tarık Dursun K. nın edebiyata katkılarını anlatan şair Veysel Çolak, “Tarık Dursun K. ülkemizde öykücülüğün gelişmesinde en çok katkı koyanların başında gelmektedir. Onun öykülerinde her zaman insanı görürsünüz. Yüzün üzerine eseri bulunmaktadır. Eserlerinde ülkemizin insanını anlatmıştır“ dedi.
|
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
ZÜBEYDE HANIM HASTANESİ
VERTİGO (BAŞ DÖNMESİ) POLİKLİNİĞİ AÇILDI
Vertigo (baş dönmesi) tek başına bir hastalık değildir. Her biri farklı uzmanlık (KBB, Nöroloji, vb.) alanına giren birçok hastalığın belirtisi olabilir. Bundan dolayı bu hastaların bu
alanı ilgilendiren uzman hekimler tarafından değerlendirilmesi ve ayrıntılı tetkiklerin
yapılması gereklidir.
Baş dönmesi(vertigo) hastalarına bütünsel bir yaklaşım gereğinden hareketle, Zübeyde Hanım Hastanesinde bir vertigo polikliniği açılmıştır.
Bu polikliniğe başvuracak hastalara;
1-KBB muayenesi : Yrd.Doç.Dr.Erkan Eşki ve Öğr.Gör.Dr.Işıl Adadan Güvenç
2-Nöroloji muayenesi :Uz.Dr.Behiye Mungan
3-Elektronistagmografi Odyometrist Songül ŞÜĞÜN
4-Denge ve işitme testleri rutin olarak uygulanacak ve hastalar uygun tedavi için yönlendirilecektir.
Adres; Cehar Dudayev Bulvarı No:175 Atakent Karşıyaka İZMİR
ACİL İÇİN: 0232.2411000 --- 7/24 Acil Servis Hizmeti >>> |
03.12.2012 |
29.11.2012 |
1 ... 156 157 158 159 160 161 162 163 164 ... 177
|