• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     Turkcell Superonline Digital Vadi Karşıyaka İZMİR

   
Karşıyaka
Turkcell Superonline Digital Vadi Karşıyaka İZMİR
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi

Turkcell Superonline Digital Vadi

Karşıyaka İZMİR 

Yalı Caddesi No:422/A


Tel:>> 02329999292

Superonline ile ilgili her türlü sorununuza çözüm Superonline Ana Bayii SAM Digital Vadi'de. "Digital Vadi" bölgemizde bildiğiniz, Digiturk bayii olan İletişim Ofis'in yan kuruluşu olarak açılmıştır ve sokağınıza Superonline fiber optik kablo döşemesi yapıldıysa, başvuru yapıp dairenize kurulumunu yapar.

Karşıyaka, Bostanlı, Bahriye Üçok, Bahçelievler, Alaybey, Tuna Mahallesi, Tersane Aksoy, Cemal Gürsel Caddesi, Atakent, Ulukent, Menemen, Aliağa, Çiğli Superonline Bayiliği, Servisi ve her türlü sorununuz için

Adres Yalı caddesi No: 422/A' da hizmete başlamıştır. (Karşıyaka Spor kulübünden Bostanlı'ya doğru 300 metre ileride).

Telefon 02329999292 veya 02323257777

Digital Vadi Teknoloji Hizmetleri, 2011 yılında kurulan ve Turkcell Superonline Fiberoptik kurulum ve teknik servis hizmetlerini veren bir şirkettir.

İletişim Ofis Limited Şirketinin yan kuruluşu olan Digital Vadi Karşıyaka her bölgesinde ve Ulukent bölgelerinde hizmet vermektedir.

Turkcell Superonline ile “ışık hızında” Fiber İnternet İzmir’de hızla yayılıyor.

Türkiye’de dünya ile aynı anda fiber internet çağını başlatan ve Türkiye genelinde 1 milyonu aşkın haneye “ışık hızında” internet hizmeti sunan Turkcell Superonline Karşıyaka, Alaybey, Eski Girne ile Zübeyde hanım caddesi arası ve Menemen Ulukent semtlerinde de altyapı çalışmalarını tamamladı. Bostanlı mahallesinde de çalışmalar bitmek üzere...

Türkiye’de internet erişiminin öncüsü Turkcell Superonline, fiber optik altyapının sağladığı eşsiz internet deneyimini İzmirlilere sunmak üzere başlattığı altyapı çalışmalarını hızla genişletmeye devam ediyor.

Şu ana kadar İzmir genelinde 140 bini aşkın haneye 1000 Mbps’e varan hızlarda fiber internet hizmeti sunan Turkcell Superonline, Karşıyaka ve Alaybey semtlerindeki fiber altyapı çalışmalarını kısa sürede tamamladı ve 10 bin haneye daha hizmet verebilir duruma geldi.

 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız