• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     Karşıyaka Masaj | Çağla SPA MASAJ İzmir

   
Karşıyaka
Masaj Salonu |. Çağla Spa Merkezi Masaj Salonu. Uzman Masöz
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi
Karşıyaka Masaj / MASAJ İzmir 


 Karşıyaka/İzmir

Masöz Çağla

 Telefonu >> 05354925018

 Masaj Karşıyaka İzmir

Profesyonel Masöz Kadromuzla Hizmet Vermekteyiz.

Yaşamın Gündelik Yorgunluklarının Atılması Adına Genel Bir Dinlenme, Vücudun Gevşemesini Sağlayan Masaj Çeşitlerimizle Hizmetinizdeyiz.

Kendinizi uzman bir Masözün ellerine bıraktığınızda, fazlasıyla memnun kalacaksınız.

Özellikle çok yorgun olduğunuz zamanlarda yaptırmanız yerinde olacaktır.

 KARŞIYAKA MASAJ

Full Vücut Masajı: Ayak ucundan başa kadar tüm kas gruplarına uygulandığı için adına Tam Vücut Masajı denilmektedir. Birçok masajın karışımından meydana gelir. İçerisinde İsveç, Thai, Shiatsu ve Refleksoloji masajı hareketleri bulunur.

İsveç Masaj, Klasik Masaj, Aroma Terapi Masaj, Derin Doku Masaj, Thai Masaj, Lenf Drenaj Masaj, Medical Masaj, Çikolata Masajı Uygulamaktayız.

Çıplak vücuda masaj yağları ile uygulanan masaj, 60 ila 90 dakika arası sürmektedir.

Kişinin fiziki yapısına göre orta ve yarı sert şiddette yapılması tavsiye edilir. Eflöraj ile başlanılan masajda, petrisaj, perküsyon, presyon, vibrasyon gibi teknikler ve çeşitli hareketler ile kişinin maksimum düzeyde rahatlatılması sağlanır.

Kol ve bacaklarda bazı esnetme ve gerdirme hareketleri de uygulanabilir.

 Spa Masaj Salonu Karşıyaka

Jakuzi, genellikle rahatlamak veya sağlık problemlerinden kaynaklan rahatsızlıklarından dolayı insanların kullandığı bir banyo aracıdır. Jakuziler genellikle küvetle karıştırılır. Ancak Jakuziler temel çalışma prensibi ve sistemi banyo küvetlerinden oldukça farklıdır.

Jakuziler standart küvetlerin dışında masaj yapma ve rahatlatıcı etkileri vardır. Bunların en büyük etkeni suyu burgaç gibi çevirerek yaptığı hareketler ile vücuda spa masajı yapmakta ve bu da kaslardaki gün boyu oluşan gerilmeleri de gidererek, deri gözeneklerinden hava geçmesini sağlayarak ya da kolaylaştırarak hem bedeni dinlendirmekte hem de ağrıları dindirmektedir.

Spa Masaj Salonu İzmir

Sauna’nın faydaları arasında başta gelen zayıflamaya katkısıdır. Saunada terleme vücudun gevşemesini sağlar, terlemeyle birlikte hem deri üzerindeki toksinler temizlenir, hem içerideki zararlı kimyasallar terleme yoluyla dışarı atılır. Saunada terleme ayrıca cilt sağlığına faydalıdır. Fakat aşırıya kaçmamalıdır. Sauna kas sağlığına faydalıdır, kaslardaki yağ oranının dengelenmesini sauna terlemesi sağlayabilir. Ayrıca sauna stres atmayı sağlar. Kasların gevşemesini sağlayan sauna terlemesi, haliyle sinir ve ruh sağlığına katkıda bulunur.

Saunanın Faydaları:

Sauna cilt sağlığına faydalıdır, eski çağlardan itibaren cilt hastalıklarının tedavisinde alternatif olarak kullanılır. Sauna buharı terlemeyi sağlar, böylece cildi temizlenmesi yanında hücrelerin yenilenmesine etki eder. Sauna cilt bakımına destek olur. Şimdiye kadar yapılan araştırmalar, saunanın cilt gözeneklerini temizleyerek, kılcal damarlardaki dolaşımı arttırdığını ortaya koymuştur. Saunanın cilde faydaları arasında gösterilen bir diğer özelliği ise, ciltte meydana gelen kırışıklıkların arasını dokuları güçlendirerek doldurmasıdır. Böylece saunanın cilde etkisi, sağlıklı, temiz, yumuşak ve ışıltılı cilt yapısı olarak ortaya çıkar.

Aynı şekilde stresin atılmasına yardım eden sauna genel anlamda sinirlerin rahatlamasını ve hafiflemesini sağlayabilir.

Kontrol altında etkili terlemenin sağlık açısından kanıtlanmış birçok faydaları vardır. Sauna ısısı bünyedeki terlemeyi arttırarak kandaki ısıyı cildin yüzeyinde doğru yönlenmesine yardımcı olur. Böylece kanda ve vücudun içerinden bulunan toksinlerin terleme yoluyla deri ve ciltten dışarıya atılmasını sağlayarak vücutta temizlik sağlar.

Araştırmalar derin ve rahat uyku için saunanın faydalı olduğunu ortaya koymuştur. Sauna endorfin dengesini düzenleyerek vücutta belirli bir rahatlama ve gevşeme sağlar.
Böylece durum derin bir uyku çekmeye etki eder.


Karşıyaka Masaj Randevu >> 05354925018

 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız