• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     Çorapçıoğlu Kuyumculuk 1962 | Mücevherat Pırlanta Bostanlı Karşıyaka

   
Özellikler : Arif Çorapçıoğlu
Karşıyaka
Çorapçıoğlu Kuyumculuk Yeni Adresi Şehitler Bulvarı No:9/A Bostanlı Karşıyaka İzmir
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi

Çorapçıoğlu Kuyumculuk 1962  

Mücevherat Pırlanta Bostanlı Karşıyaka

Yeni Adresi;

Şehitler Bulvarı No:9/A Bostanlı Karşıyaka

Tel:>> 02323817862

GSM:>> 05334364545



Kuruluş Yılı 1962

Çorapçıoğlu Kuyumculuk, Rıza Çorapçıoğlu tarafından 1962 yılında İzmir Kemeraltı çarşısında kurulmuş, üç yıl sonra da Karşıyaka Çarşısına taşınarak Temizocak'tan sonra Karşıyaka'nın ikinci kuyumcusu olmuştur.

Mesleğe İstanbul Kapalı Çarşıda 7 yaşındayken çırak olarak başlayıp, Sanat Mektebinde eğitimini alarak devam eden Kurucusu Rıza Çorapçıoğlu 2005 yılında vefat edene kadar 65 yıl boyunca aralıksız çalışmış ve hep işinin başında olmuştur.

Arif Çorapçıoğlu Devam Ediyor
Çocukluğundan beri bulduğu her fırsatta babasının yanında çıraklıktan başlayarak çalışıp kuyumculuğu öğrenen Arif Çorapçıoğlu, İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunudur. 

Mezuniyet sonrası bir süre büyük inşaat firmalarının çeşitli projelerinde çalıştıktan sonra, 2000 yılında aile mesleği olan kuyumculuk işine geri dönmüş. Sonrasında mücevher ve pırlanta üzerine de eğitimler alan Arif Çorapçıoğlu, Pırlanta ve Mücevher Eksperliği de yapıyor.

2014 yılı Temmuz ayına kadar Karşıyaka Çarşısında faaliyet gösteren Çorapçıoğlu Firması, halen Bostanlı Vilayetler Evi yakınındaki yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Özel Tasarım Mücevherler
Mağazalarında satışa sundukları mücevherin %80 kendi özel tasarımları olduğunu belirten Arif Çorapçıoğlu, Alyansta ise 7000 çeşit farklı alyans modeli sebebiyle Dora Alyans ile çalıştıklarını söylüyor.

Dora Alyans Bayiliği
Satışa sundukları alyans modellerini www.doraalyans.com adresinde inceleyebileceklerini, farklı ayar ve taş seçeneğine göre fiyat karşılaştırması yapabileceklerini ve beğendikleri alyans modellerinin gerçeğini mağazalarında bulabileceklerini belirtiyor.

Özel Tasarım Sedefli Altın Gümüş Alaçatı Kolyeleri ve Alaçatı Bileklikleri 
Çeşme ve Alaçatı sevdalıları için özel tasarım hazırladıklarını belirten Arif Çorapçıoğlu; "Bu ürünlerimizin hazırlıkları bitti. Alaçatı için özel olarak tasarladık. Alaçatı'da sadece bir iki noktada satılacak." diyerek yeni ürünlerin müjdesini verdi.

Geri Alma Garantili Mücevher 
Çorapçıoğlu'nda son 15 yıldır satılan tüm mücevherlerin datası kayıt altında tutuluyor. Müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını söyleyenÇorapçıoğlu; "Biz sattığımız ürünlere geri alma garantisi veriyoruz. Sattığımız mücevher deforme olmamış ise % 25 Kullanım payı düşülerek geri alıyor ya da başka bir ürün ile değiştirebiliyoruz." diyor. Bu yöntemin pek yaygın olmadığını ifade eden Çorapçıoğlu, değiştirme ve geri alma garantisi sayesinde müşterilerinin güvenle alışveriş yaptıklarını ifade ediyor.

Çorapçıoğlu Bostanlı'da Yeni Yerinde
Arif Çorapçıoğlu Karşıyaka Çarşısındaki 50 yıllık iş yerlerini kapatmanın hüznünü yaşasa da, Çarşının Vapur İskelesi tarafındaki otopark probleminin ve giderek artan insan trafiğinin mücevher kuyumculuğu açısından işlerini olumsuz etkilediği için bu kararı almak durumunda kaldıklarını söyledi.

Bostanlı’daki yeni iş yerlerinde huzurlu, sakin ve ferah bir ortamda müşterilerine hizmet vermeye başladıklarını, geriye dönüp baktığında bunun çok doğru alınmış bir karar olarak gördüğünü ifade etti.

Arif Çorapçıoğlu



 Çorapçıoğlu-Kuyumculuk



 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız