• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     İZMİR Kozmik Enerji Access Bars Kuantum Dokunuş MEGAPOL DANIŞMANLIK

   
Özellikler : Aysu SÜRÜCÜ
Karşıyaka
Karşıyaka Kozmik Enerji, Access Bars, Kuantum Dokunuş, İzmir, İstanbul, Antalya,
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi

MEGAPOL DANIŞMANLIK 

Kozmik Enerji, Access Bars, Kuantum Dokunuş, Kozmik Mekan Temizliği

Aysu SÜRÜCÜ
 
Park Yaşam İş Merkezi

Kat2 D209 Mavişehir Karşıyaka

Tel;>>  05300400703


www.
megapoldanismanlik.com


Kuantum Dokunuş Nedir?

Amerikalı şifacı Richard Gordon tarafından geliştirilen Kuantum Dokunuş, ellerle uygulanan bir şifa yöntemidir. Etkileri öylesine hızlı ve olağanüstüdür ki hafif bir dokunuşla ağrıların azaldığını ya da yok olduğunu, açık yaraların hızla kapandığını ve hatta kemiklerin kendilerini yeniden düzenlediklerini görebiliriz. Kuantum Dokunuş’u uygulamak için beden taramaları yaparak farkındalığımızı artırmak ve nefes tekniklerini öğrenmek yeterlidir.

Kuantum Dokunuş sayesinde evrensel yaşam enerjisini, nefesimiz yardımıyla güçlendirip ellerimizle yönlendirebiliriz. Evrende var olan ve genellikle farkında olmadığımız için yararlanamadığımız bu enerji, hafif dokunuşlarla kendimizin veya başkalarının enerji titreşimlerini yükselterek vücudun kendi kendini iyileştirmesine aracılık eder. Kuantum Dokunuş eğitimi alan bir kişi, kendisine ve başkalarına şifa verebildiği gibi uzaktakilere de şifa gönderebilir.

Tüm canlıların bedenleri mükemmel bir donanıma sahiptir. Tüm organlar ve dokular insan zekâsının çok üstünde bir ahenkle işler. Bedendeki enerjinin titreşim seviyesi düştüğünde ise denge bozulur ve hastalıklar baş gösterir.

Rezonans yasasına göre işleyen Kuantum Dokunuş, bedenin düşük titreşimli bölgelerinin yüksek titreşimli bölgelere uyumlanmasını sağlayarak şifanın gerçekleşmesine aracılık eder. Kuantum Dokunuş uygulayıcısı, Kuantum Dokunuş tekniklerini uygulayarak kendi enerji frekansını en yüksek seviyeye çıkarır. Uygulayıcı, elleriyle bedendeki düşük titreşimli bölgeye dokunduğunda, o bölgenin zayıf olan enerjisi kendisine sunulan bu yüksek titreşime uyumlanır.

Yapılan araştırmalar, dokunularak (kucağa alınan, okşanan, elinden tutulan vb.) büyüyen bebeklerin, bu duygulardan yoksun büyüyen yaşıtlarına göre daha iyi ve hızlı geliştiklerini, daha az hastalandıklarını ve bağışıklık sistemlerinin daha güçlü olduğunu göstermiştir. Dokunmadaki gizem, sıradan fiziksel bir dokunuştan ziyade, sevgi ile yoğrulmuş evrensel yaşam enerjisinin aktarılmasıdır.

Kuantum Dokunuş; kasık ve bel fıtığı, migren, görme bozuklukları ve gözle ilgili problemler, sinüs problemleri, boyun sorunları, skolyoz, romatizma ve multipl sklerozun iyileşmesine yardımcı olur. 

Ayrıca,

* Duygusal bedene etki ederek rahatlık ve sakinlik sağlar.

* Bedeni toksinlerden arındırır.

* Duygusal blokajları çözer.

* Açık yaraların çabuk ve kolayca kapanmasını sağlar.

* Bağımlılıklardan kurtulmaya yardımcı olur.

* Kemiklerin kendiliğinden düzene girmesine yardımcı olur.

* Nefret, öfke ve kin gibi olumsuz duygulardan arınmayı sağlar. Bunlar, Kuantum Dokunuş şifasına sadece birkaç örnektir.


KOZMİK ENERJİ TEMİZLEME, ŞİFALANDIRMA, KORUMA VE BİLGİ

"KOZMİK ENERJİ", bioenerji alanı ve görünmeyen dünyadaki enerji fenomeni üzerine yapılan uzun araştırmalardan sonra 1983te Rusya da Akademik Viladimir Alexandrovich Petrov tarafından kurulan, temizleme, şifalandırma ,koruma ve bilgi üzerine bir enerji yöntemidir.
KOZMİK ENERJİ yeni bir Bilgi nesli; temizlemek, şifa, koruma ve veri için güvenilebilir bir bilimsel metottur. KOZMİK ENERJİ tüm bilimlerin özelliklerini entegre eder - tüm sonuçları laboratuar ortamında ölçülebilir, istatistiksel olarak kanıtlanabilir ve tahmin edilebilir.
Bugün, KOZMİK ENERJİ gelecek için TIP oluşturmaktadır. 2002 yılında Moskova da yer alan 5.Rus Şifacılar Kongresinde, KOZMİK ENERJİ’nin KOZMİK TIP olarak adlandırılmasını önerildi. KOZMİK ENERJİ metodu sadece fiziksel bedenin şifalanmasına izin vermez ayrıca hastalığın duygusal, zihinsel ve daha yüksek düzeylerde yer alan kök sebeplerinin de atılmasını sağlar. KOZMİK ENERJİ sadece fiziksel bedenin anatomisine değil insan enerji bedenlerinin yapısına ve bioenerji bilgi alanlarının (aura) ve merkezlerinin (çakralar) çalışmasına da dayanır.
Bu bioenerji bilgi alanları ve merkezleri aracılığıyla, kozmik enerji şifacısı kişinin enerji bedenlerindeki deformasyonları ve bu enerji alanlarının yapılarında yer alabilecek negatif enerji-bilgi programlarını belirleyebilir. Sonuç olarak, KOZMİK ENERJİ yöntemiyle güçlü bir enerji temizlemesinin ve bütün bir enerji şifasının ardından sadece fiziksel sağlık yeniden kazanılmaz, ayrıca ortaya çıkabilecek gelecek problemlerin olasılığı da büyük ölçüde azaltılır.
KOZMİK ENERJİ enerji frekansları sadece enerji teşhisleri için kullanılmaz, ayrıca enerji temizlemek, enerji şifalandırması ve kendimizi ve sevdiklerimizi korumak için de kullanıldığı gibi kişisel ve profesyonel kullanımdaki bitkiler, hayvanlar, nesneler, yiyecekler, su, yeraltı ve yerüstü alanlar, ormanlık alanlar vb gibi durumlar için de kullanılır. KOZMİK ENERJİ enerji teşhisi gerçekleştirmek için gereken beceri ve araçların yanısıra binaların iç ve dış mekanlarının bu alanlarda var olan jeopatik bölgelerin negatif etkilerinin temizlenmesi ve bu mekanların korunmasına dair kıymetli bilgiler sunar. Jeopatik bölgeler, o alanlarda yaşayan insanların sağlığı ve hayatı üzerinde negatif ve zararlı etkileri çok kapsamlı olabilir. Kozmik enerji-şifacısı bu patojenik bölgeleri belirler ve kapatır, ardından bir enerji temizlemesi yapar ve bu bölgeleri de yumuşak bir enerji akışı depolar.
mutlak enerji koruması, bioenerji bilgi alanlarından negatif enerji programlanmasının kaldırılması, uzaktan seans yapma becerisi, seansların tamamlanmasının ardından kişinin hayatında meydana gelen değişiklikler KOZMİK ENERJİ yönteminin avantajlarından sadece bazıları.. 
Bunun da ötesinde, az önce bahsedilen frekansların yardımı ile, kişiye yıllardır tüm seviyelerde ciddi sağlık problemlerine sebep olan ve aynı zamanda gelecek problemler için bir çekim kutbu oluşturan, onun enerji alanlarında ve merkezlerinde depolanan çeşitli negatif enerjiler ve negatif enerji programlamaları tarafından yaratılan sorunları da tedavi edebiliriz. Bu şekilde, kişinin sadece sağlığıyla değil aynı zamanda kişisel ve profesyonel hayatıyla da ilgili her alanında yüzleştiği hastalıklar ve problemler ile alakalı sebep-sonuç kısır döngüsü yaratılır

 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız