• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     AYDANS DÜĞÜN DAVET ORGANİZASYON Karşıyaka

   
Karşıyaka
Düğün Organizasyonu Karşıyaka İzmir
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi

AYDANS DÜĞÜN DAVET ORGANİZASYON

1715 banka sokağı 

No: 54  Kat: 2 Daire:3 K.yaka İzmir

Tel:>> 02323642190 

Gsm>> 05323003587


İzmir Düğün Davet ve Organizasyon Şirketleri arasında, İzmir Karşıyaka Merkezli Firmamız aynı zamanda profesyonel olarak Latin ve Salon Dansları Eğitim Kurumunu da bünyesinde bulunduran siz değerli müşterilerimizin İzmir içi ve İzmir dışı her türlü organizasyonlarınızda size özel tasarımlarla mutlu anlarınızda hep yanınızdadır. Düğün zamanına karar verdiğiniz ilk andan itibaren her aşamada, Aydans Düğün Organizasyon, kaliteyi estetikle bütünleştirerek, hayalinizi gerçeğe dönüştürmeyi ilke edinmiştir. En iyi referansın siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti olduğuna inanarak,bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.


Yaklaşık olarak 18 yıldır, ve organizasyonlarımızın dans alanında eğitimlerimizin tecrübesi ışığında 2008 yılında İzmir Karşıyaka da

AYDANS Düğün Davet Organizasyon ve Aydans Gençlik Spor Ve Dans Kulübu  adlı  işletmemizi kurduk.4 yıldır düğün organizasyonları,açılışlar masa sandalye süsleme ve giydirmeleri,  nişan ve kokteyl organizasyonları ,kurumsal ve konsept geceler,özel partiler, latin geceleri catering hizmetleri, canlı müzik ve fasıl grupları temini, , özel profesyonel dans show ekipleri temini,Kurumsal dans ve spor eğitimleri, ve dans aktiviteleri alanlarında farklı organizasyonlarına imza attık. 

Hepimiz hayatımızda bir gün bile olsa özel olmanın güzelliğiniz yaşamak isteriz.İşte bu günde önemli olan bugünün tadını çıkarabilmeniz için sizin endişe etmeden ya da hiçbir ayrıntıya olumsuzluğa kafa yormadan düğün gününüzde doyasıya eğlenmeli misafirlerinizle ilgilenmeli günün anlam ve öneminin farkına varabilmenizdir. Böyle güzel anlarınızı sizler için unutulmaz kılabilmek için sizleri bu endişe ve ayrıntılardan uzak tutup istediğiniz ortamı sağlayabilmek için tam Aydans profesyonel hizmet anlayışı, misafirperverliği, kalitesiyle müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

*Catering Hizmetleri
*Mekan Alternatifleri
*Orkestra Seçenekleri-Fasıl Grupları
*Ses, Işık ve Görüntüleme Sistemleri
*Fotoğraf ve Video Çekimi
*Düğün Dansı Eğitimleri
*Dans Showları
*Hostes ve Animasyon ekipleri

 

AYDANS DÜĞÜN DAVET ORGANİZASYON

1715 Sok.akbank banka sokağı  No: 54  Kat: 2 Daire:3 K.yaka İzmir

Tel: 232 364 2190 -Gsm 532 300 3587

 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız