• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     ODAK ÖZEL DEDEKTİFLİK KARŞIYAKA İZMİR Profesyonel Araştırma ve Danışma Hzmetleri

   
Karşıyaka
Özel Dedektif Karşıyaka İzmir Gizli Kamera kurulumu. Böcekler Bulunur Bertaraf edilir.
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi
ODAK ÖZEL DEDEKTİFLİK KARŞIYAKA İZMİR

Profesyonel Araştırma ve Danışma Hzmetleri

Karşıyaka İZMİR

Tel:>> 02324841507

Gizli Kamera ve Böcekler Bulunur Bertaraf edilir.




Evinizde, işyerinizde, otolarınızda veya diğer taşıtlarınızda her türlü kablolu veya kablosuz gizli kamera ve mikrofonların en son teknolojik cihazlar kullanılarak tespit ve bertaraf edilir. Profesyonel karşı koyma tedbirleri alınır.

Özel Dedektiflik "Araştırmacılık"; Gerçek ve Tüzel kişilerin talepleri doğrultusunda, belirli bir konu ile ilgili ve yasaları "T.C.K., C.M.U.K. ve Medeni Kanun" çerçevesinde, insanların kişilik hakları ve özel hayatına girilmemek şartıyla, her türlü suç teşkil etmeyen özel bilgileri toplayıp, derleyip, değerlendirdikten sonra, resmi suç teşkil edenleri ilgili makam "Adli, İdari ve resmi Hukuk kuvvetlerine" diğer bilgileri araştırma yapılmasını isteyen gerçek ve tüzel kişilere sunmakla görevli "Özel Araştırma" kuruluşudur.
Ülkemizde Özel Dedektiflik sektörü henüz yasalarla düzenlenmemiştir.
Özel Dedektiflik Kanunu 1994 yılında TBMM'ye sunulmuş ve kabul edilmiştir. Cumhurbaşkanı, yasayı TBMM' ye tekrar görüşülmek üzere geri göndermiş, yasa daha sonra uzun yıllar TBMM Genel Kurulu'nda gündeme gelmemiş ve ilgili komisyonların tozlu raflarında uzun süre unutulmuştur. Ancak 2007 seçimlerinden sonra”Bu hizmetlerin belli bir kalitede yapılabilmesi için”hükümetin programına alınmış TBMM İç İşleri Komisyonunda görüşülmek üzere bekletilmektedir.
Şu an itibariyle Türkiye'de Özel Dedektiflik ile ilgili bir yasa yoktur.
Bizlerinde bağlı olarak çalıştığı ve Uluslar arası Özel dedektifler Derneği (IKD) ne de üye olan ve merkezi İstanbul’da bulunan Özel dedektifler derneğimiz anılan kanun taslağını yeniden düzenleyerek gerekli müracaatlarını da yaparak kanunun çıkması konusunda çalışmalarına devam etmektedir.
Ancak bu, şu an yapılan Özel Dedektiflik Hizmetlerinin yasa dışı olduğu anlamına gelmez. Yasanın var olması müşteriden ziyade bu işi yapan kişi ve kuruluşları olumlu anlamda etkileyecektir. Çünkü bu yasayla beraber Özel Dedektiflerin yetki ve sorumluluk alanları çizilmiş olacak ve görev yaparken devletin resmi kurumlarından çizilen sınırlar ölçüsünde destek alabileceklerdir.
Her görevimizi önemseyerek gerçek ve tüzel kişilere ahlaki değerler çerçevesinde yasa ve kanunlara aykırılık teşkil etmeyen dedektiflik, araştırma ve danışma hizmetlerini gizlilik ,disiplin ve başarı azmiyle titizlikle yerine getiririz...

 

Özel Dedektiflik Nedir?

Dedektiflik Nedir?
Esasen özel dedektifler gerçekleri ortaya çıkarmak için ücret ödenen kişilerdir.Bazı durumlarda suçları ortaya çıkarmakta faydalı olup,yardımcı olan kişilerdir.Özel dedektifler genelde vatandaşlar veya işletmeler için çalışmaktadırlar.Özel dedektiflerin işi tutuklamak,yada suçluyu yargılamak değildir.özel dedektiflerin asıl işi bilgi toplamaktır.Özel dedektifler Adli kararlar için hukukçulara gerekli bilgi ve önerileri sağlarlar.Dedektiflik  tehlikeli ve stresli olabilir.Eğitim gereksinimleri lise diploması bir üniversite derecesi veya daha yüksek bir eğitim seviyesi gerektirmektedir.Dünyada dedektiflerin  çoğu yerel polis departmanlarında çalışmaktadır.özel dedektifler müşterilerinin istekleri doğrultusunda Bilgisayar suçları,cezai ve hukuki sorumluluk durumlarında, sahtekarlık ve dolandırıcılık durumlarında, evlilik öncesi araştırma Kayıp insanlar,adrest tespitleri, aile fertlerinin kötü alışkanlıkları ve davranışları, Boşanma davalarında velayet ve delil toplanması,marka patent sahtecilik,taklit ürünler,eş takibi konularında faaliyet göstermektedir.

Ülkemizde çeşitli ad ve ünvanlarla Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde şirketler kurulmuş ve “fiili” olarak “özel dedektiflik hizmetleri” verilmeye başlanmıştır.

Özel Dedektif Derneği Tanımı:

Bilinenlerin bilinmeyen, görünenlerin görünmeyen yönlerini araştıran ve somut kanıtlarla ortaya çıkarma mesleğidir.

Dedektif ve Özel Dedektif Tanımı:
Tüm dünyada resmi güvenlik güçlerinde görevlilere dedektif denir. Ücret karşılığında görevlendirilen kişilere ise özel dedektif denilmektedir.Özel dedektifler Kişi yada kurumlar tarafından araştırma ve inceleme yaptırılmak üzere ücret karşılığı tutulan, kiralanan kişilerdir.

Özel Dedektif Emniyet Genel Müdürlüğü Tanımı:
Özel Dedektiflik, insanların kişilik hakları ve özel hayatına saygılı olmak kaydıyla, kişilere ilişkin suç teşkil etmeyen her türlü özel bilgiyi toplayan, derleyen, değerlendirdikten sonra konusu suç teşkil edenleri ilgili makamlara bildiren ve diğer bilgileri ise yapılan hukuki sözleşme çerçevesinde araştırma yapılmasını isteyen gerçek ve tüzel kişilere sunan bir hizmet alanıdır.


İzmir Ticaret Odası Özel Dedektif Tanımı:
Bilgi ve İletişim Hizmetleri meslek grubunda;Bir ücret ve sözleşmeye dayalı olarak bilgi arama hizmetleri olarak tanımlanmıştır.

EGE, MARMARA ve ANADOLU'NUN HER YERİNDE 24 SAAT HİZMETİNİZDEYİZ.

34 yıl 6 ay boyunca Ülkenin hemen hemen her yerinde devlet görevi  olarak çeşitli konularda tetkik-tahkik ve  araştırmalar yapmış birisi olarak; Özellikle bu konulardaki birikimini,deneyimini ve tecrübesini genç ve yetenekli ekibimle birlikte "Özel Dedektiflik Araştırma ve Danışma Hizmetleri” olarak ihtiyaç sahiplerine sunmak istiyoruz..

Birinci derecede prensibimiz ketumiyet, gizlilik ve her detayı dikkatle gözden geçirerek yapacağımız analiz sonucunda başlayacağımız çalışmalarımızda müşterilerimizin de aynı düzeyde prensiblerimize uyması zorunluluğunu esas alırız.

 Aynı zamanda Özel dedektiflik Derneği Ege Bölgesi Temsilcisi olan firmamızla  EGE -MARMARA ve ANADOLU ‘ nun  her yerinde hizmetlerimize devam etmekteyiz.Tatil yörelerimizden özellikle  AYVALIK-BODRUM-ÇEŞME-İSKENDERUN-KUŞADASI-MARMARİS-FETHİYE-ANTALYA-ADANA gibi il ve ilçelerimizde geniş çevremiz bulunmakta olup,görevlerimizi yerleşik veya mobil ekiplerimizle gerçekleştirmekteyiz..

Her görevimizi önemseyerek gerçek ve tüzel kişilere ahlaki değerler çerçevesinde,yasa ve kanunlara aykırılık teşkil etmeyen özel dedektiflik araştırma ve danışma  hizmetlerini gizlilik,disiplin,mutlak başarı azmi ve disiplinle yerine getiririz.

Amacımız;toplumumuzda çeşitli sorunlar yaşayan kişiler ve ticari kuruluşlarla yaşanan sorunların çözümünde yardımcı olabilmek ve  vermiş olduğumuz bu hizmetlerin etik kurallara bağlı nitelikli,güvenilir,kalıcı çözümler olmasını sağlamaktır.

Saygılarımızla.

 

Mesut ÖZTÜRK
Özel Dedektifler Derneği Ege Bölgesi Temsilcisi
 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız