• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     TARİŞ KARŞIYAKA FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

   
Karşıyaka
Tariş Karşıyaka Mağazası İzmir Kolonya, Zeytinyağı, İncir ve Doğal ürünler
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi

TARİŞ KARŞIYAKA FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI

1690 Arabacılar Sokağı No: 58/A Karşıyaka Çarşısı

Tel:>Tıklayınız> 02323819791

Yetkili; Necdet YAVAŞER

05330877124

Karşıyaka İZMİR


Karşıyaka Tariş Mağazası

TARİŞ;

TARİŞ, kökleri 1910'lu yıllara dek uzanan, başlangıçta incir ve üzüm daha sonra pamuk ve zeytinyağı ürünleri temelinde örgütlenen dört kooperatif Birliğinin ortak adıdır. Bu dört Birliğin her biri ayrı tüzel kişiliğe sahiptir.

"TARİŞ" sözcüğü, kuruluş yıllarında Birliğe destek olan bankalardan Tarım Bankası (Ziraat Bankası) ile İş Bankası'nın ilk hecelerinden oluşmaktadır.

TARİŞ; bugün, Ege Bölgesi'nde 7 ilde, yaklaşık 100.000 üretici ortağın örgütlendiği, 106 kooperatifin bağlı olduğu dört ayrı üretici örgütünün ortak markası olmaya devam etmektedir.

ORGANİK Kuru İncir

1992 yılından bu yana uygulanmakta olan "Tariş Organik İncir Projesi" kapsamında yer alan organik incir, üretici ortaklarımız tarafından kimyevi ilaç ve gübre kullanılmadan ECOCERT firması tarafından sertifikalandırılmaktadır. Organok ürünler tüketici ambalajlı ve dökme olarak paketlenebilmektedir.

KOLONYA

Üç farklı kokusu ve içeriğindeki doğal nemlendirici katkısıyla TARİŞ Tıraş Kolonyası tıraş sonrası keyifle kullanabileceğiniz bir üründür. Tıraş sonrası cildinizde oluşabilecek kuruluğun ve tahrişin azaltılmasına yardımcı olur, cildinizin doğal nem dengesini korur.

Kolonya grubu ürünler arasında yeni piyasaya sunulan antibakteriyel etkiye sahip TARİŞ jel kolonya hijyene ihtiyaç duyulan her durumda kullanabileceğiniz bir üründür.

Kolonya üretiminde kullandığımız etil alkolün üretim öncesinde bünyemizdeki AR-GE müdürlüğümüz tarafından analizi yapılmaktadır. Ürünlerimizde kesinlikle metil alkol yoktur.

Tariş'e özel 11 çeşit esansın bileşiminden oluşan 80 derecelik Tariş Limon Kolonyası, Türkiye 'nin ilk TSE tescilli kolonyası olma özelliğine sahiptir.

Pratik kullanımıyla hijyen ve ekstra ferahlığın arandığı her ortamda tercih edilen Tariş Islak Havlu Mendili, üç değişik kokusuyla beğeninize sunulmuştur.

ZEYTİNYAĞI
Şirketimiz, Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifleri Birliği, bağlı 33 kooperatif ve 28.000 üreticinin sermayesi ile 2001 yılında kurulmuştur. Kuruluş amacımız, ortaklarımızın ürünlerinin iç ve dış pazarlarda en etkin bir şekilde pazarlama, satış ve dağıtımını yapmaktır.

Köklü bir geçmişi olan Birliğin giderek daha da güçlenmesini sağlamak ve küreselleşmenin sektörümüzde yaratabileceği olumsuz etkilere karşı hazırlıklı olmak, Şirketimizi kurma düşüncesinin temellerini teşkil eder.

Tariş Zeytin A.Ş., geçmişi 1915 yılına dayanan Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği'ni geleceğe taşıyan çok önemli bir köprüdür. Bu sorumluluk bilinci içinde kurulan şirketimizin kısa, orta ve uzun vadeli kurumsal, teknolojik ve yönetsel hedefleri vardır ve bu hedefler, değişen koşullara göre revize edilmektedirler.

Anlaşmalı olduğumuz bayiler ve zincir mağazalar ile yerli tüketicilere; Toronto ve Singapur'daki mağazalarımız, çeşitli şehirlerdeki ürün reyonlarımız ve ithalatçılarımızla da dünya tüketicilerine hakiki zeytinyağını ulaştırmanın gururunu yaşamaktayız.

 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız