• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     Notebook, Laptop Yazıcı Tamiri Kartuş, Toner Dolumu Karşıyaka EAT BİLİŞİM BİLGİSAYAR

   
Karşıyaka
Garantili Notebook Tamiri. Laptop Tamiri Karşıyaka Yazıcı Tamiri Karşıyaka Kartuş, Dolumu Karşıyaka Toner Dolumu Karşıyaka
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi

Notebook Tamiri Karşıyaka  
Laptop Tamiri Karşıyaka 
Yazıcı Tamiri Karşıyaka 
Kartuş, Dolumu Karşıyaka
Toner Dolumu Karşıyaka
İZMİR Karşıyaka Bilgisayar Tamiri

EAT BİLİŞİM 

ADRES:1714 Sokak No:17/B Mertoğlu pasajı

Karşıyaka İZMİR

Tel:>>  02323819779

Notebook, Laptop Yazıcı Tamiri
Kartuş, Toner Dolumu Karşıyaka EAT BİLİŞİM BİLGİSAYAR

www.eatbilisim.com

info@eatbilisim.com

EAT Bilişim | BT Mağazası

Notebook Tamiri konusunda uzman personelimiz tarafından hızlı, pratik ve ekonomik şekilde yapılmaktadır. İster profesyonel ister ev kullanıcısı olun, kullandığınız notebook’ unuzun farkına vardığınız en küçük problem veya hatasında bizimle iletişime geçin. Unutmayın ki geçiştirilen veya geçici çözümlerle çalışmaya devam ettiğiniz notebook’unuzda çok daha büyük problemlerle (veri kaybı, fazla masraf, vakit kaybı gibi…) karşılaşabilirsiniz. Bir tıp terimi olan “Erken teşhis hayat kurtarır.” terimi kullandığınız notebook bilgisayarlar için de geçerlidir.

Kalite Standartlarımız

Şeffaf işletme politikası.

Vizyonumuz

Günümüzde BT Projelerinde süreçlerin kalitesi ve denetlenmesi her geçen gün önem kazanmaktadır. EAT BİLİŞİM olarak biz de iş verimliliğinin artmasında BT’den nasıl fayda sağlanabileceğini müşterilerimize aktararak kaynakların verimli kullanılmasına katkı sağlamayı hedeflemekteyiz. Amacımız bilgisayar teknolojileri ve iş gereksinimlerinin tam olarak örtüşmesiyle gerekli noktada gerekli kaynakla en uygun çözümün oluşmasıdır.

EAT Bilişim

Sunduğumuz çözümler ve hizmetler Dünya’da ve Türkiye’de kabul görmüş markaların donanım ve yazılım platformları üzerinde gerçekleştirilmektedir. Siz değerli müşterilerimizin iş gereksinimlerine katma değer sağlayacak ve rekabet güçlerini artıracak bu ürün ve uygulamalarla, uçtan uca toplam çözüm sunma kültürüyle hareket etmekteyiz. EAT BİLİŞİM on yıldır, çağdaş yönetim anlayışının gerektirdiği bilgi sistemlerini, donanım, yazılım, güvenlik ve iletişim alanlarında en yeni ve en gelişmiş bilgi teknolojilerini kullanmaktadır.

 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız