• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     Karşıyaka Ayakkabı Tamiri, Bağcık, Mes Pisi Pisi ÜSTÜN-İş

   
Özellikler : İbrahim ONUÇ
Karşıyaka
Karşıyaka Ayakkabı Tamircisi Ayakkabı Tamiri, Bağcık, Boya Ayakkabı Aksesuarları, Pisi Pisi, Mes, Kemer
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi

Karşıyaka Ayakkabı Tamircisi 

Üstün İş Ayakkabı Tamiri, Bağcık, Boya
Ayakkabı Aksesuarları, Pisi Pisi, Mes, Kemer

Adres; Cemal Gürsel Caddesi No 228/P.13
(Yalı Spor Pasajı İçi) Karşıyaka Çarşısı

Tel: 02323682129

İbrahim ONUÇ

GSM:Tıklayınız>> 05054742759

46 Yıldır Aynı Sokakta, Üstün – İş Ayakkabı Tamir Atölyesi

1966 Yılında Karşıyaka çarşısında açılan Üstün-İş Ayakkabı tamir atölyesi, ikinci nesil oğlu İbrahim Onuç ile Karşıyakalılara hizmet vermeye devam ediyor. 

Karşıyaka Çarşısına İskele yönünden girip,  biraz ilerlediğinizde Efes Kuyumculuk ve Armağan Optik arasından Samibey pasajına giriyorsunuz. Pasajın sonunda Üstün İş’e varıyorsunuz.  Aynı yere Akbank Sahil şubesinin yanından 1723 sokaktan da ulaşabilirsiniz. Şu anda emekli olan Faruk Onuç 1938 yılında doğmuş ve mesleğini Çankaya’da Bit pazarında öğrenmiş. 1966 yılında Çarşıya gelip dükkan açmış.  Aynı yıl doğan İbrahim Onuç baba mesleğini devam ettiriyor. Aynı sokakta karşıda, çaprazda, yanda olmak üzere dördüncü yerde 46 yıldır hizmet veriliyor.

Karşıyaka'da Ayakkabı Tamircisi

Üstün İş’te, bay bayan çocuk ayakkabıları, spor ayakkabıları tamiri yapılıyor.
Ayrıca Karşıyaka çarşısında bulabileceğiniz en çok bağçık çeşidini de burada bulabilirsiniz. Terlik çeşitleri ve sıhhi tabanlık arıyorsanız yine adres Üstün İş olacaktır.

Mesleği hakkında yaptığımız sohbette İbrahim Onuç; Eskiden doğal malzemelerden yapılırdı ayakkabılar, bizim işlerimizde çok yoğun olurdu. Şimdi ise ucuz olması için suni malzemeler kullanılıyor.
Ayakkabı alırken dikkat edilirse kolaylıkla anlaşılabilir. Etiketlerde;  ayakkabının tabanı, üstü ve iç bölgesi deri veya baklava dilimi şeklinde belirtilir. Deri şekli doğal, baklava dilimi suni malzeme olduğunu ifade etmektedir.” Şeklinde bilgi verdi.

Tüm ayakkabılarınızın tamirini yaptırabileceğiniz Üstün İş’te üzeri sağlam ayakkabıların taban değişim de yapılıyor.  Özellikle çok beğenerek alıp ta rahatlıkla giyemediğiniz ayakkabılarınız var ise yine Üstün İş’te bu sorunu halledip ayakkabınızı kullanabilirsiniz.

Adresi zaten tarif ile vermiştik. Telefon numarası da

02323682129

 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız