• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     Herbalife Mavişehir Bostanlı Atakent Kişisel Wellness Danışmanı

   
Özellikler : Serçin - Ahmet ÇAKIR
Karşıyaka
herbalife mavişehir Atakent Bostanlı Diyet, Zayıflama, Sağlıklı Kilo Verme Karşıyaka İZMİR herbalife
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi

Herbalife Mavişehir Bostanlı Atakent

Kişisel Wellness Danışmanı Karşıyaka İzmir

1693 Mehmet İhsan Zeyrek Sokak
No:49 D1 Karşıyaka İZMİR

Tel:>Tıklayınız> 05419546848


Diyet-Sağlıklı Kilo Verme- Sporcu Beslenmesi-
Kilo Kontrolü- Sağlıklı Cilt

Yaşam Standardınızı değiştirmeden, sağlıklı ve dengeli beslenmeyi öğrenmek ister misiniz? 

Ücretsiz bilgilenmek için randevu alınız.


HERBALİFE SHAKE ;
Öğün yerine geçen protein ve temel besinlerden oluşan shake karışım … Zayıflamak istiyorsunuz, diyet listeleri veya spor çalışmaları için vaktiniz yok diye düşünüyorsanız bu durumda herbalife shake aslında size göre olabilir. Shake karışım içerisinde B vitaminleri, C vitamini, kalsiyum ve demir bulunan 22 vitamin ve mineral içerir.

Herbalife ürünlerini kullanmaya başlamadan önce bilgili tecrübeli bir herballife danışmanı ile çalışmanızda büyük fayda var.Biz  Danışmanlar sizinle görüştüğümüzde  ölçümleriniz  konusunda sizi bilinçlendirerek doğru bir yöntem izlenmesinde ve en iyi sonuçları almanız konusunda sizlere  yardımcı olmaktayız.

Kullanım önerisi olarak eğer kilonuzda azalmasını istiyorsanız günde 2 öğün shake 1 öğün normal sağlıklı bir yemeği tercih ederek sürecinizi ilerletebilirsiniz. Tabi ki, ömrünüzün sonuna kadar shake içemezsiniz veya hergün içemeyebilirsiniz bu durumda Herbalife sizin için kilo kontrol programı sunuyor günde sadece 1 öğün shake kullanarak hedefllediğiniz kiloda kalmanız için sağlıklı bir program. Yani kiloyu verdim ama bırakınca geri alırmıyım demiyorsunuz.

Shake kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor. Herbalife shake su ile aktive olur. Bu yuzden kullanırken günde en az 2 litre su tüketmeniz gerekir. Her shake tüketiminden sonra 2 bardak su tüketilir. Bu sayede anında tokluk hissine ulaşmış oluyorsunuz. Aslında herballife kullandıktan sonra yediğiniz bir çok şeyi düşüncede istediğinizi ve buna hükmedebildiğinizi görüyorsunuz. Shakeimizi soğuk yada oda sıcaklığındaki su ile hazırlıyoruz Vanilya çikolatalı veya fındıklı seçeneklerinden birini kullanabiliyorsunuz.Meyve yada sağlıklı atıştırmalıklar ile  ara öğünleri ve bol salatalar tüketimi sayesinde kullanımda zorlanmıyorsunuz.

Shake kullanımı sırasında yine bir herballife ürünü çayı sayesinde yağ yakımını sağlıyorsunuz.. Bu sebeple vücuttan yağ yakan bir program olduğundan sıkılaşarak incelme sağladığından verdiğiniz kilodan daha fazla vermiş bir görünüm kazanıyor vücutlar... Ancak daha detaylı ürünler arıyorsanız daha hızlı bir program olsun istiyorsanız aloe içeceği ekleyerek tam bir detoxlama programıyla başlamış olabilirsiniz..  Herbalife size daha bir çok seçenek sunmakta. Çikolata barları, enerji içecekleri,vitamin ve herbalifeline (omega3) aktif yaşam ürünleri, sporcu beslenmeleri ve daha   çoğu kişye özel takviyeleriyle inanılmaz kalite seviyesinde..

Eğer yoğun yaşıyorsanız özel diyet yemekleri yapamıyorsanız herballife size göre. Shake kullanımı ile hem vitaminleri ve ihtiyaç duyulan şeyleri vücudunuza alıyorsunuz hem de kilo kontrolü sağlıyorsunuz.

Tekrar kullanacaklara hatırlatmakta fayda var su tüketimi çok çok önemlidir. Shake su ile aktive olmaktadır.

Shake, çay ve aloesuyu ile minimum proramda sağlıklı beslenmeye adım atılabilir, ve hedeflenen kiloya ulaşılır.                                
WELLNESS DANIŞMANI...

SERÇİN ÇAKIR..  05419546848

Sağlıklı yaşam tarzı sadece sağlık için değil, enerjik hissetmek için de önemlidir. Herbalife sağlıklı ve aktif bir hayatı desteklemektedir. Bunun da düzenli egzersiz, dinlenme ve rahatlamanın yanı sıra, iyi beslenmeyle sağlanabileceğine inanmaktadır.

Herbalife'ın Sağlıklı Aktif Yaşam Programının Temel İlkeleri:

1. Kişinin (yaş, cinsiyet, yaşam evresi, vücut bileşimi, aktivite düzeyi ve metabolizma hızına göre) ihtiyaçları ile yaşam tarzına uyacak, makro ve mikro gıda maddelerinin dengelenmesini içeren dengeli bir beslenme tarzına dayanan iyi beslenme.

2. Enerji seviyelerini düzenlemeye ve harcanan besinleri yerine koymaya yardımcı olacak biçimde, gün boyu makul ölçülerde dengeli ve besleyici öğünler ile atıştırmalıklar tüketme.

3. Beslenme ve antioksidanlar açısından faydaları göz önünde bulundurularak, en az beş, tercihen yedi porsiyon renkli meyve ve sebze tüketimi.

4. Yeterli sıvı tüketimi - günde en az 2 litre su.

5. Haftada beş gün, otuz dakika süreyle orta düzeyden yoğun düzeye kadar egzersiz yapılması. Ayrıca her gece yedi saatlik kaliteli uyku dahil olmak üzere düzenli egzersiz, dinlenme ve rahatlama.

Temel Beslenme

Herbalife Temel Beslenmesi: Formül 1 + Formül 2 + Bitkisel Lif Tabletleri = İhtiyaç duyulan günlük minimum mikrogıdaların tamamının alınması. Ayrıca Formül 1 tam bir öğünde alınması gereken makrogıda maddelerinin tamamını da içerir.

Herbalife  Kişisel Wellness Danışmanı  İzmir

1693 Sokak No:49 D1 Karşıyaka İZMİR

Tel:>> 0541.9546848

0544.6267641 herbalife karşıyaka


 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız