• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     PEYNİRCİ MERYEM KARA ATAKENT MAVİŞEHİR KARŞIYAKA

   
Özellikler : Meryem KARA
Karşıyaka
Peynirci Meryem Kara Karşıyaka
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi
PEYNİRCİ MERYEM KARA ATAKENT 

6472 Sokak No:1/A Yalı Mah. Atakent Kavşağı Başkent Has. Caddesi

ATAKENT KARŞIYAKA

Tel:>>  02323373002


PEYNİRCİ MERYEM KARA

Karşıyaka Çarşısında meşhur Peynirci Havva KARA'nın büyük kızıdır Meryem Kara. 2003 yılından beri Karşıyaka Atakent semtinde kendi adına işlettiği şarküteri dükkanında en kaliteli ve yöresel ürünleri sunuyor, Karşıyakalılara.

Ailesi ile gurur duyduğunu ifade ediyor Meryem Kara. Annesi Havva babası Şadi Kara, kız kardeşi Züleyha ve erkek kardeşi Mustafa aynı işi yapıyorlar. Çarşıda Havva Kara ve Mustafa Kara, Aksoy'da Züleyha Kara, Atakent'te 2 şubesi ile Peynirci Meryem Kara, 4 dükkanda aynı yerlerden aynı imalatçılardan mal alınıyor. Aynı kaliteyi aynı lezzetleri dört yerde de bulabilirsiniz.

Çok seçici ve özel bir müşteri kitlesi olduğunu ifade eden Peynirci Meryem Kara;"sattığımız ürünlerin kaliteli, doğal ve yöresel imalatçıdan olmasına dikkat ediyoruz. Kendi beğenmediğimiz ürünleri satmayız. Geri göndeririz." diyor.

Peynirci Meryem Kara'da bulacağınız belli başlı ürünler;

Çok Özel Keçi Peyniri, en az iki yıl bekletilmiş Tulum Peyniri, Ezine Peyniri, Kıbrıs Kaşkavalı, Kars Gravyeri, Kokusuz Erzincan Peyniri, Az tuzlu Çeçil Peyniri, Özel Kıbrıs Hellim, Tansiyon ve kalp hastaları için Sıfır Tuz Peynir, Hakiki Ayran Çökeleği, %100 Köy Tereyağı, ödüllü Yaprak Sarması ve Gül Böreği, Foça Yoğurdu, Cam şişede Tire Süt ve Tire Ayran, Özel Ev Yapımı Mantı, Akhisar Mudanya Muğla Bodrum yörelerinin özel zeytin çeşitleri, El Yapımı Ankara Eriştesi, Kaliteli Sucuklar, Yufka, pastırma çeşitleri, Kış aylarında Peynir Tatlısı ve Balıkesir Höşmerim bulabilirsiniz.

4 Yıl önce kaybettikleri babaları çocuklarına bu işi yapın, hepinize dükkan açacağım demiş.  Gazi Lisesi'nden mezun olduktan sonra polislik sınavlarına girmiş Meryem Kara sınavı kazanmış babası bırakmamış, polis olmasına izin vermemiş. Aynı şekilde Kardeşi Züleyha İşletme mezunu, Mustafa da deniz subayı olmuş. Babaları üçününde aynı işi yapmasını istemiş. Onlarda Karşıyaka Çarşısında, Aksoy ve Atakent'te "KARA" soyisminde şarküterilerinde kaliteli ürünler sunuyorlar Karşıyakalılara.

 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız